آرشیو

آرشیو شماره ها:
۵۹

چکیده

مقدمه و هدف پژوهش: در دهه های اخیر هتلداری به یک حرفه پویا بدل شده، به این جهت برای حفظ پویایی و پایداری در عرصه رقابت های جهانی، لزوم توجه به استانداردسازی خدمات هتلداری و درک ویژگی های ملی و بومی هر منطقه ای دو چندان شده است. به این دلیل از دیدگاه فرهنگی، استانداردسازی خدمات هتلداری و میهمان نوازی در ساخت برند ملی نقش اساسی ایفاء می کند. روش پژوهش: این پژوهش، از نظر هدف در ردیف پژوهش های کاربردی است لذا به منظور اجرای عملی پژوهش از کارت های فیش برداری استفاده شده و در مطالعه میدانی برای اندازه گیری وضعیت موجود، پرسشنامه صاحب نظران طراحی شده است. همچنین در اجرای عملیات آماری و محاسباتی «روش دلفی» مورد استفاده قرار گرفته است. یافته های پژوهش: به منظور دستیابی به اهداف مورد نظر، بهترین امکانات و کامل ترین خدمات مورد رضایت میهمانان دارای 100 درصد امتیاز محاسبه شده است (درجه بندی)؛ امتیاز محاسبه شده برای کیفیت و کمیت خدمات (رتبه بندی)، 638/0 و امتیاز محاسبه شده برای معماری و کالبد فیزیکی ساختمان هتل (طبقه بندی) 362/0 می باشد. شاخص های اصلی الگوی تدوین شده 71 و تعداد شاخص های فرعی 850 فاکتور می باشد. در انتها مقیاس ستاره بازنگری و مجدداً طراحی شده است. نتیجه گیری: بازرسی و بررسی وضعیت عمومی و اختصاصی هتل ها، فاصله از استانداردها را در برخی از شاخص ها نشان می دهد. به این ترتیب مشخص می شود ستاره های سر در همه هتل های ایران درجه درست را نشان نداده و معمولاً بین 1 تا 2 ستاره اضافه دارند. همچنین مشخص شد شیوه نامه های درجه بندی و استانداردسازی موجود پاسخگوی نیازهای متنوع گردشگران دنیای کنونی نیست. در ادامه نتایج آزمون مدل نشان داد ساختارهای خدماتی و فیزیکی هتل، نقش انکارناپذیری در رشد گردشگری فرهنگی، استانداردسازی و ساخت برند ملی جهت جهانی شدن دارند.

Examining the Role of Human Resources in Hotel Ranking in Iran

Introduction and Objectives: People of different nationalities and ethnicities hotel near term, so the hotels as a cultural institution, is at the forefront of cultural encounter as a showcase for the entire facade, reflecting the national culture of the host country are considered. Maintaining mobility in the field of global competition, the need for attention to local and national features, standardization of hotel services has doubled. Because of cultural attitudes, standardization is essential in building a national brand. Research method: In this model, the best and most complete satisfying services for guests has a 100 percent points. This rate is the calculated score for the quality and quantity of service, 0.638 and the points calculated for architecture and building of hotel is 0.362. The main parameter of the model is 71 and the number of sub- factor is 850. Research findings: According to the research conducted, the main components of hotel ranking and classifying in Iran were determined and the importance of each were identified. Finally, some solutions are offered to improve the status of hotel and tourism industries in Iran . Conclusion: Inspection and investigate public and private hotels, away from the standards in some indicators suggest, therefore all the stars did not show the correct degree of hotels in Iran & Usually between 1 and 2 stars are added to the existing style of grading and standardization meet the diverse needs of today's world, not tourists. The test results show that the model structures, hotels, undeniable role in the development of cultural tourism, standardization and globalization are making a national brand.

تبلیغات