اهداف: هم زمان با تغییرات سریع فنون و مهارتها و ظهور پدیدههای نوین در فناوری اطلاعات، وجود شبکههای ارتباطی بسیار گسترده از جمله اینترنت و ابزارها و امکانات آموزشی پیشرفته، روشهای آموزشی متحول شده است و این امکان فراهم آمده که طیف وسیعی از جویندگان علم و دانش در نقاط مختلف جهان و از فاصلههای دور تحت پوشش شبکه آموزشی از راه دور درآیند و با روشهایی متفاوت از روشهای سنتی و معمول، آموزش ببینند. در آموزش از راه دور، امکان یادگیری مادام العمر بدون محدودیت مکانی و زمانی برای هر فرد وجود دارد. با به کارگیری روش آموزش از راه دور، فرآیند پژوهش در جامعه بهدلیل محور واقع شدن یادگیرنده در فرآیند آموزش و کنجکاویهای او در جهت رفع نیازهای اطلاعاتی خویش، توسعه می یابد.
روشها: این پژوهش مطالعه توصیفی- همبستگی است. جامعه پژوهش، دانشجویان پرستاری بودند که براساس روش نمونهگیری آسان، 33 نفر از آنها بهعنوان نمونه وارد مطالعه شدند. ابزار گردآوری اطلاعات پرسشنامه سهبخشی بود که پرسشهای آن براساس سازهها و عوامل تشکیلدهنده «مدل پذیرش فناوری» تنظیم شد. روایی پرسشنامه با روش اعتبار محتوی و پایایی آن با روش آلفای کرونباخ تعیین شد.
یافتهها: میزان درک از سهولت، همچنین درک از مفید بودن یادگیری الکترونیکی در سطح خوب بود. در حدود نیمی از افراد پژوهش نگرش و تمایل به یادگیری به شیوه الکترونیکی را متوسط بیان نمودند.
نتیجهگیری: دو عامل درک از سهولت استفاده و درک از مفید بودن با پذیرش یادگیری به شیوه الکترونیکی همبستگی دارند.