هدف این پژوهش شناسایی و رتبه بندی و مدل سازی راهبردهای طراحی بسته بندی موثر بر اعتماد مواد غذایی ارگانیک است. این پژوهش در پنج مرحله صورت پذیرفته است. پس از جستجو در مبانی نظری پژوهش در مورد مفاهیم مورد نظر پژوهش برای کشف راهبردهای مناسب طراحی با استفاده از رویکرد کفایت نظری هفده راهبرد مورد شناسایی قرار گرفته و پس از انجام تحلیل عاملی اکتشافی و مدل سازی اکتشافی با استفاده از داده های حاصل از 505 پرسشنامه دریافتی از مصرف کنندگان غذاهای ارگانیک، این راهبردها مورد رتبه بندی به کمک روش فریدمن قرار گرفتند. نتایج این تحقیق 17 راهبرد را مورد اکتشاف قرار داد که این راهبردها در چهار دسته کلی ظاهر مناسب، مواد اولیه مناسب، اطلاعات مورد نیاز و ضمانتنامه های کیفی دسته بندی شدند. نتایج این پژوهش می تواند موجب بهبود وضعیت اعتماد به مواد غذایی ارگانیک شود. از نظر ارزش و کمک پژوهش تاکنون هیچ پژوهشی در مورد اینکه چگونه می توان اعتماد به مواد غذایی ارگانیک را از طریق بسته بندی آنها بهبود داد صورت نگرفته است و پژوهش حاضر برای اولین بار به دنبال شناسایی عواملی از طراحی بسته بندی است که می تواند موجب بهبود اعتماد مصرف کنندگان نسب به مواد غذایی ارگانیک شود.