آرشیو

آرشیو شماره ها:
۵۸

چکیده

پژوهش حاضر با هدف شناسایی و طبقه بندی ویژگی های فروشگاه فست فود و بخش بندی مشتریان بر اساس هر یک از طبقه های شناسایی شده اجرا شده است. جامعه آماری، مشتریان فست فودهای شهر شیراز هستند که از این میان 384 نفر برای نمونه انتخاب شدند. ابزار گردآوری اطلاعات پرسشنامه است که روایی آن به روش ظاهری/ محتوایی و پایایی آن به روش آلفای کرونباخ (91 درصد) و روش دونیم کردن (85 درصد) به تأیید رسیده است. طی تجزیه و تحلیل های انجام گرفته، 31 ویژگی نهایی فست فود به روش تحلیل عاملی به 9 عامل دسته بندی شد. از بین این 9 عامل، سلامت و بهداشت با زیرشاخص های رعایت اصول بهداشتی از جانب کارکنان در فست فود، تمیزی محیط فست فود، رعایت ادب و احترام کارکنان فست فود، سلامت غذایی محصولات فست فود و طعم و مزه محصولات فست فود، مهم ترین عامل شناخته شد.

تبلیغات