طراحی مدل سیستم ارزشیابی الکترونیکی با هدف افزایش مشارکت دانشجویان (مقاله علمی وزارت علوم)
درجه علمی: نشریه علمی (وزارت علوم)
آرشیو
چکیده
ارزشیابی اساتید از سوی دانشجویان، یکی از روش های شناخته شده ارزیابی کیفیت آموزشی در محیط های آموزش عالی است. پیاده سازی این امر به دو صورت سنتی (کاغذی) و الکترونیکی امکان پذیر است. پیاده سازی الکترونیکی دارای مزایای بسیاری است که برگزارکنندگان نظرسنجی ها را به سمت استفاده از این روش سوق می دهد؛ اما از طرف دیگر، به دلیل ورود اطلاعات پرسنلی دانشجویان برای ورود به سیستم، اعتماد آنها را نسبت به ناشناختگی اطلاعاتشان کاهش می دهد. این مقاله به طراحی یک سیستم ارزشیابی الکترونیکی می پردازد. سیستم پیاده سازی شده، از یک مکانیزم احراز هویت و اعطای دسترسی استفاده می کند که علاوه بر افزایش اطمینان دانشجویان و در نتیجه افزایش مشارکت آنها در ارزشیابی های الکترونیکی، خطرات ناشی از سرقت اطلاعات احراز هویت کاربران در ارزشیابی های الکترونیکی معمولی را کاهش می دهد و همچنین امکان اعطای دسترسی به ارزشیابی های خاص دانشجو را برای سیستم فراهم می آورد. طراحی این سیستم با استفاده از نمودارهای مدل سازی و زبان UML تشریح شده است.Designing the Model of Electronic Evaluation System to Increase Students Cooperation
Students evaluation of teaching is a common method in universities’ educational quality evaluation. This method can be implemented in two ways: traditional (paper based) or electronic. There are lots of benefits to the electronic method that resulted in its employment by many survey organizers. On the other hand, since the students have to enter their personal information in order to login to the system, they cannot assure that their personal information is kept confidential.
This paper presents designing a electronic evaluation system. This method not only augments the students’ assurance and their participation in electronic evaluations, but also reduces the risk of information theft caused in the typical electronic evaluations’. Moreover, it allows the system to grant the students proper access to specific evaluations. Due to this method’s simple mechanism, it can be easily implemented in software environments.