آرشیو

آرشیو شماره ها:
۲۳۶

چکیده

هدف کلی این تحقیق شناخت و اولویت بندی عوامل تأثیرگذار بر توسعۀ تعاونی های تولیدی کشاورزی است. جامعۀ آماری را تعاونی های تولیدی کشاورزی شهرستان کرمانشاه  تشکیل داده اند که به روش نمونه گیری تصادفی 88  نفر به عنوان نمونۀ آماری از میان آن ها انتخاب شدند. ابزار تحقیقپرسش نامه بوده است که روایی آن بر اساس پانل متخصصان و پایایی آن بر پایۀ پیش آزمون انجام شده و محاسبۀ ضریب آلفای کرونباخ (85/0) تأیید شد. داده های حاصل با استفاده از تکنیک AHP  (فرایند تحلیل سلسله مراتبی) و نرم افزار Expert Choiceتحلیل شدند. نتایج نشان داد که عامل آموزشی با نسبت 425 و با بیشتر ین سهم در اولویت اول و پس از آن به ترتیب عامل فرهنگی- اجتماعی با نسبت 355، عامل شخصیتی با نسبت 329، عامل مدیریتی با نسبت 275 و عامل اقتصادی با نسبت 204 در اولویت های بعدی قرار دارند.  

تبلیغات