آرشیو

آرشیو شماره ها:
۲۳۶

چکیده

هدف کلی این مطالعه ، بررسی و شناسایی آسیبهای شرکتهای تعاونی محصولات گلخانه ا ی استان کرمانشاه بود. جامعه آماری تحقیق، مدیران عامل شرکتهای تعاونی محصولات گلخانه ای استان کرمانشاه بودند که به روش سرشماری مطالعه شدند (N=50). ابزار گردآوری داده ها پرسشنامه ای محقق ساخته بود که روایی آن از طریق پانل متخصصان و پایایی آن با آزمون آلفای کرونباخ تأیید شد. یافته ها نشان داد که تعاونیهای محصولات گلخانه ای استان تا حدودی آسیب پذیرند. آسیبهای شرکتهای تعاونی محصولات گلخانه ای با استفاده از تحلیلِ عاملی در 5 عامل اقتصادی- اعتباری، منابع انسانی، قانونی- سیاسی، اداری- مدیریتی و فرهنگ کار تعاونی طبقه بندی شدند. تعاونگران مربوط برای مقابله با آسیبهای پیشِ رو، راهکارهای مدیریت بهینه تعاونی، مشارکت اعضا، رعایت اصول فنی و تخصصی در فرایند تولید، رعایت اصول فنی و تخصصی در فرایند تأسیس گلخانه، بازاریابی محصولات و راهکارهای قانونی و اداری را پیشنهاد کردند

تبلیغات