جایگاه دیپلماسی غذایی در گردشگری ایران (مقاله علمی وزارت علوم)
درجه علمی: نشریه علمی (وزارت علوم)
آرشیو
چکیده
هدف از این پژوهش تعیین عوامل اجتماعی و فرهنگی بازدارنده ارتباط کلامی موفق در میان زوجین ناراضی از زندگی زناشویی در شمال شرق شهر تهران است. این مطالعه با رویکرد کیفی و ابزار داده بنیاد انجام شد. 12 زن و مرد با نمونه گیری در دسترس و مصاحبه نیمه ساختاریافته و بر اساس ملاک های ورود به پژوهش تا حد اشباع نظری مطالعه شدند. بر اساس نتایج، در مدل نهایی، ارتباط کلامی ناموفق همسران، به عنوان مقوله مرکزی تعیین شد و 30 مفهوم به دست آمد که این سی مفهوم در 13 مقوله حاصل شد. شرایط علّی باعث ضعف دل بستگی، ضعف اقتصادی و ضعف سلامت جنسی می شود. همچنین عوامل شخصیتی و عوامل فرهنگی به عنوان مداخله گر هستند و پیشینه فردی، هم کفو نبودن و پیشینه خانوادگی به عنوان زمینه ای محسوب می شوند. راهبردهایی که مصاحبه شوندگان ارائه داده اند، گفتگو، از خودگذشتگی، مطالعه و درمان، پیشرفت تحصیلی و اقتصادی بوده است. فروپاشی و طلاق قانونی یا عاطفی از آثار و پیامدهای ارتباط کلامی ناموفق می باشد.The position of Gastrodiplomacy in Iran tourism
Food as an essential ingredient for human life, has always played an important role in relations between governments. On the other hand, food served as a cultural feed, customs and people's customs. Gastro diplomacy is linked to other nations and culture - through food and drink products, and its role in the scope of public diplomacy efforts in different countries is increasing every day. This article has been done to investigate the hypothesis that introduce food more than before as a soft power and cultural ambassador of Iran. Based on this, research analyzes were performed using a quantitative method and using two types of researcher-made electronic questionnaires that were purposefully provided to two groups (diplomats and tourism and political science specialists). The results showed that, although gastro tourism diplomacy is an area in which diplomatic and financial goals are achieved through the use of food as a national identity brand, its ultimate achievement is to create soft power, establish familiarity and a positive relationship with Local Iranian food. And encourage people to travel to the country's gastro tourism destinations.