برندآفرین

برندآفرین

برندآفرین دوره دوم آبان 1400 شماره 20

مقالات

۱.

عوامل موثر بر افزایش ارزش طول عمر مشتریان در صنعت خرده فروشی

نویسنده:

کلیدواژه‌ها: شخصیت برند ارزش طول عمر مشتری صنعت خرده فروشی

حوزه‌های تخصصی:
تعداد بازدید : ۱۴۷ تعداد دانلود : ۱۱۹
این مطالعه به دنبال پر کردن شکاف تحقیق با استفاده از آنالیز داده های بزرگ از طریق تحلیل تقریبا 44،000 تراکنش فروش مروبط به 26،000 مشتری یک فروشگاه خرده فروشی تایوانی، برای درک چگونگی ارتباط ویژگی های شخصیتی مصرف کنندگان با ویژگی های کشور سازنده (COO) (شخصیت برند) برندهای ماء الشعیر و پیش بینی ارزش بالقوه طول عمر مشتری (CLV) ،می باشد. یافته ها نشان می دهد که مصرف کنندگان تمایل دارند که برند های هر کشور را با صفات شبیه به صفات شخصیت خود (یعنی ژاپن-صلح طلبی، بلژیک -آزادی ، ایرلند- هیجان و ...) خریداری کنند. به طور معناداری، مشتریانی که در گروهی با صفات شخصیتی مرتبط با " صلح طلبی " و "آزادی" دسته بندی شده اند ،در میان پنج خوشه تحلیل شده به عنوان سودآورترین مشتریان بودند (CLV value = 0.3149, 0.2635). این مطالعه دیدگاه های ارزشمند جدیدی را در مورد ویژگی های شخصیتی کشور سازنده ی برند و ویژگی های شخصیتی مصرف کننده با رفتارهای خرید تعاونی همراه با استفاده از تکنیک های داده کاوی فراهم می کند و ارزش توسعه ی CLV را در ایجاد استراتژی های بازاریابی مناسب ارزیابی می کند.
۲.

راهکارهای انقلاب صنعتی چهارم و تکنولوژی بلاکچین برای مدیریت موثر کارکنان

نویسنده:

کلیدواژه‌ها: تکنولوژی بلاکچین عملکرد کارکنان انقلاب صنعتی چهارم

حوزه‌های تخصصی:
تعداد بازدید : ۳۶۷ تعداد دانلود : ۲۱۷
هدف از انقلاب صنعتی چهارم (IR 4.0) ایجاد تحول در بخش های مختلف کسب و کارها مانند تولید ، خدمات ، معدن ، مد و غیره ، با استفاده از فناوری دیجیتال همانند بلاکچین می باشد. استفاده از بلاکچین در عملکرد مدیریت منابع انسانی به مشارکت طرفین در به روز بودن مهارت ها و دانش کارمندان کمک  می کند. همچنین اطلاعات به دست آمده از فرآیند بلاکچین می تواند به عنوان منبعی برای سیاستگذاران به منظور تعیین استانداردهای شایستگی در بین کارمندان استفاده شود. علاوه بر این ، بلاکچینِ منابع انسانی یک فرایند خودکار را برای ایجاد توافق بین طرف های درگیر اجرا می کند. هدف این مقاله توسعه چارچوب بلاکچین برای مدیریت عملکرد کارکنان و پیشرفت شغلی آنها در یک سازمان خاص است. طراحی بلاکچین بر بهبود و توسعه کیفیت نیروی کار ، به ویژه برای به اشتراک گذاشتن اطلاعات بین کارمندان و مدیران متمرکز خواهد بود. این امر روند شناسایی و تجزیه و تحلیل مهارت ها ، دانش و نگرش کارکنان را تسهیل می کند. علاوه بر این ، شفافیت داده ها و فرصت های دسترسی برای کارکنان و مدیران شرکت بدون سو استفاده وجود خواهد داشت. این امر موجب می شود مدیران به راحتی سوابق عملکردی هر کارمند را پیگیری کنند ، که به نوبه خود می تواند برای توسعه شغل کارمندی استفاده شود.
۳.

بهبود عملکرد سازمانهای غیر انتفاعی با تدوین چشم انداز و استراتژی سازمانی

نویسنده:

کلیدواژه‌ها: چشم انداز استراتژی سازمان غیرانتفاعی

حوزه‌های تخصصی:
تعداد بازدید : ۱۷۱ تعداد دانلود : ۱۳۹
سازمانهای غیر انتفاعی (NPOs) به یک شخص ثالث از تلفیق با دولت، و جوامع کسب و کار تبدیل شده اند. NPO های متعددی فعالیتهای خود را در همکاری فرا-سازمانی با دولتها و شرکتهای بزرگ خصوصی انجام میدهند. با این حال، به دلیل چشم انداز مبهم بازاریابی و سازمانهای مبهم، NPO ها با چالش در دستیابی به بودجه بیشتر روبرو هستند. این مطالعه به منظور بررسی روشهای معقول مدیریت، روابط علی در میان چشم انداز سازمانی، استراتژیهای مدیریت، و مدیریت منابع انسانی NPO ها را مورد مطالعه قرار میدهد. این مطالعه روش روابط ساختاری (SEM) و مصاحبه را به منظور بررسی روابط چشم انداز، استراتژیها، منابع انسانی و عملکرد خدماتی در مدیریت NPO ترکیب میکند. مجموعا 529 شرکت کننده از پنج NPO برای شرکت در این مطالعه داوطلب شدند. تمامی آنها کارکنانی هستند که کار آنها به امور خارجی مرتبط است. پرسشنامههایی به منظور جمع آوری داده کمّی مورد استفاده قرار گرفته، و نرم افزار AMOS برای تجزیه و تحلیل SEM به کار گرفته شد. نتایج این مصاحبه نشان دادند به دلیل محدودیت بودجه، NPO بایستی کیفیت عالی خود را در خدمات حفظ نموده، و از پیش، برروی حفظ بهترین تصویر عمومی برای دستیابی به بودجه بیشتر از سوی دولت و سایر شرکتها تمرکز نمایند. از نظر داخلی، آنها میبایست برروی بهره وری مدیریت تمرکز کرده و استراتژیهای نوآورانه کسب و کار را به منظور تضمین تاثیرگذاری مناسب به کار ببرند.
۴.

رابطه بین برند و مصرف کننده و نقش آن در پشیمانی از خرید

نویسنده:

کلیدواژه‌ها: رفتار مصرف کننده پشیمانی از خرید برندسازی

حوزه‌های تخصصی:
تعداد بازدید : ۱۳۱ تعداد دانلود : ۹۹
این پژوهش با توجه به گسترش مطالعه روابط مصرف کننده با برند در مراحل پس از تصمیم گیری مصرف کننده برای خرید و در شرایطی که سبب مقایسه های نامطلوب با برند های قبلی شده است، به بررسی نقش شناسایی برند مصرف کننده در پاسخ مصرف کننده به پشیمانی از خرید می پردازد. نویسندگان بر این باورند که شناسایی برند مصرف کننده بر اساس مبانی نظری پشیمانی و ادبیات ارتباط با مصرف کننده-برند، برند را از عواقب منفی پشیمانی از خرید از طریق تقویت مقررات پشیمانی مصرف کنندگان و کاهش مقابله با ناراحتی رفتاری مصرف کنندگان، ایمن می سازد. یک مطالعه تجربی با استفاده از سناریوی پشیمانی برای برندهای مورد علاقه شرکت کنندگان، از نقش حفاظتی شناسایی مشتری به وسیله برند حمایت می کند نتایج نشان می دهند که شناسایی مصرف کننده به وسیله نشان تجاری ، اثرات منفی پشیمانی از رضایت و نیت های رفتاری مصرف کننده را کاهش داده و بر رضایت بر قصد خرید دوباره/ثبت سفارش دوباره را تأثیر مثبتی دارد. یافته ها مبانی نظری پشیمانی و روابط بین مصرف کننده و نام تجاری را توسعه می دهند و دیدگاه های مدیریتی را برای توسعه راهبردهای مؤثر برندسازی تحت شرایط فشار شدید رقابتی را فراهم می آورند.

آرشیو

آرشیو شماره‌ها:
۳۹