آرشیو

آرشیو شماره ها:
۳۹

چکیده

قهوه یکی از مهمترین نوشیدنی های بین المللی با مصرف بالا بوده که مصرف آن از سال 800 میلادی توسط بومیان آفریقا آغاز شد. از این رو هدف پژوهش حاضر بررسی قهوه شناسی و حیطه ی کار باریستا بود. روش تحقیق: این مطالعه به روش کیفی و مروری بر روی مطالعات انجام شده در سایت های معتبر علمی، مقالات و کتب معتبر در رابطه با قهوه، تاریخچه و خواص آن انجام گردید. معیار ورود اطلاعات مقالات مرتبط با موضوع و حاوی کلمات کلیدی تحقیق بوده است.یافته ها: قهوه منبع مهم آنتی اکسیدان و مواد مغذی است که طی تحقیقات صورت گرفته مصرف منظم 3 تا 5 فنجان قهوه (متعادل) در رور خطر ابتلا به آسم، پارکینسون، دیابت نوع دو، زوال عقل، بیماری های قلبی-عروقی، چاقی، افسردگی، سردرد، آلزایمر، یرقان، سنگ کلیه، سکته مغزی، سرطان کبد، پروستات و روده بزرگ را کاهش می دهد.نتیجه گیری :اطلاعات جمع آوری شده در سال های اخیر مفهوم جدیدی از قهوه ایجاد کرده است که با این عقیده رایج که مضرات قهوه بیشتر از فواید آن است مخالفت میکند. این دیدگاه بیشتر با مطالعات و پژوهشهای علمی همراه است. با این وجود نگرش منطقی و خوشبینانه تر به قهوه و فواید آن با مطالعات بیشتر در این زمینه انسجام پیدا خواهد کرد.

Coffee science and the field of work of a barista

Coffee is one of the most important international drinks with high consumption, which was started to be consumed by African natives in 800 AD. Therefore, the aim of the present study was to investigate coffee science and the field of barista work. Research method: This study was conducted as a review method on the studies conducted on reliable scientific sites related to coffee, its history and properties. The criteria for entering the information of articles related to the subject and containing research keywords Findings: Coffee is an important source of antioxidants and nutrients, and research has shown that regular consumption of 3 to 5 cups of coffee (balanced) reduces the risk of asthma, Parkinson's, type 2 diabetes, dementia, and cardiovascular diseases. , reduces obesity, depression, headache, Alzheimer's, jaundice, kidney stones, stroke, liver, prostate and colon cancer. Conclusion: The information collected in recent years has created a new concept of coffee, which with this the common belief that the harms of coffee are more than its benefits is opposed. This view is mostly associated with scientific studies and researches. However, a more rational and optimistic attitude to coffee and its benefits will be consolidated with more studies in this field.

تبلیغات