آرشیو

آرشیو شماره ها:
۳۳

چکیده

با شیوع جهانی COVID-19، کلاس های حضوری در اکثر نقاط جهان تعطیل شد و جای خود را به آموزش های مجازی داد. در حالی که آموزش از راه دور برای همه مدرسان یک چالش بود، برگزاری کلاس های آزمایشگاهی برای مدرسان دروس شیمی به یک چالش بزرگ تر تبدیل شده بود. یک روش ساده و کارآمد برای آموزش های عملی شیمی در دوره های مجازی استفاده از شیمی آشپزخانه ای است. این رویکرد، فعالیت های ساده ای را که دانش آموزان می توانند در خانه انجام دهند و تکمیل کاربرگ هایی که مشاهدات آن ها را به تئوری تدریس شده مرتبط می کند، را شامل می شود. آزمایش هایی که فراگیران بتوانند به طور ایمن در خانه و بدون نیاز به خرید مواد و وسایل آزمایشگاهی تجاری گران قیمت انجام دهند، هم از نظر اقتصادی ارزشمند خواهند بود و هم بخشی از برنامه درسی را پوشش خواهند داد. در طراحی آزمایش های خانگی باید سه نکته سادگی، در دسترس بودن مواد و تجهیزات برای انجام آزمایش و ایمنی را در نظر داشت. پژوهش حاضر مطالعه ای مروری بر فعالیت های انجام شده در زمینه شیمی آشپزخانه ای در طول همه گیری کرونا می-باشد. بررسی ها نشان دادند فراگیران انگیزه بالایی برای انجام این آزمایش ها داشتند و به اهداف یادگیری نسبتا مشابه با سال های قبل در آزمایشگاه های حضوری دست یافتند.

تبلیغات