مقالات
حوزه های تخصصی:
بررسی تنوع کروموزومی برخی از گونههای گیاه دارویی آویشن(مقاله علمی وزارت علوم)
حوزه های تخصصی:
اثر کمپوست ضایعات چای و پوست درختان بر برخی ویژگی¬های بستر کاشت و صفات کمی و کیفی کاهوی گلخانهای(مقاله علمی وزارت علوم)
حوزه های تخصصی:
بررسی تنوع ژنتیکی برخی از ژنوتیپ های گردوی ایرانی(Juglans regia L.) با استفاده از نشانگر مولکولی رپید RAPD(مقاله علمی وزارت علوم)
حوزه های تخصصی:
بررسی اثرات آللوپاتیک عصاره اندام¬های مختلف خیار برشاخص¬های رشدی دانهالهای خیار، گوجه فرنگی، فلفل دلمه¬ای وبادمجان(مقاله علمی وزارت علوم)
حوزه های تخصصی:
توارث¬پذیری آلل خودسازگاری(Sf) در نتاج بادام با استفاده از روش PCR(مقاله علمی وزارت علوم)
حوزه های تخصصی:
اثر پاشش هومیک اسید بر جذب عناصر، میزان پروتئین و خصوصیات پس از برداشت ژربرا رقم مالیبو(مقاله علمی وزارت علوم)
حوزه های تخصصی:
افزایش عمر انبارمانی کیوی فروت رقم هایوارد با تیمار بخار متیل سالیسیلات(مقاله علمی وزارت علوم)
حوزه های تخصصی:
استفاده از اسانسهای گیاهی برای کنترل بیماری کپک خاکستری (Botrytis cinerea) میوههای گلابی استفاده از اسانسهای گیاهی برای کنترل بیماری کپک خاکستری (Botrytis cinerea) میوههای گلابی(مقاله علمی وزارت علوم)
حوزه های تخصصی:
تجزیه ژنتیکی عملکرد و اجزای آن در خربزه به روش دی¬آلل(مقاله علمی وزارت علوم)
حوزه های تخصصی:
تاثیر ازت، فسفر و پتاس بر باروری گیاه دارویی ماریتیغال (Silybum marianum cv.Budakalazi) در منطقه پیکان شهر(مقاله علمی وزارت علوم)
حوزه های تخصصی: