در این مبحث، ابتدا به اهمیت آموزش حرفه ای و افزایش مهارت شغلی اشاره شده و سپس مفاد مقاوله نامه شماره 142 سازمان بین المللی کار درباره آموزش حرفه ای در حیطه تجهیز منابع انسانی مورد بررسی قرار گرفته است.
تاریخچه مددکاری اجتماعی در کارگاه، تعریف مددکاری اجتماعی در کارگاه و نکات مهم باری مددکاری اجتماعی در کارگاه، مطالب بررسی در این بخش از این مقاله را تشکیل می دهد.
کوچک شدن دولت و تغییر حقوقی در وضع مالکیت کارگاه ها و واحدهای صنعتی و شرکت های دولتی آثار و عواقبی را در پی دارد که یکی از آنها مخدوش شدن امنیت شغلی کاگران است، در این مقاله این موضوع از دیدگاه حقوقی، به ویژه قانون کار، مورد بررسی قرار گرفته است.
در این مقاله تحقیقی، به بررسی پنج منبع عمده در مسیر رشد کارآفرینی درر صنایع کوچک ایران که عبارتند از: فرایند اخذ جواز تاسیس، فرایند دریافت اعتبار مالی، صادرات و واردات، مالیات و عوارض و قانون کار، پرداخته شده است.
تقاضا برای آموزش بزرگسالان - آموزش بالغین و کارآموزی، مشارکت بزرگسالان در بازآموزی و فراگیری مجدد مهارت، دلایل شرکت در دوره های آموزشی و عواقب این گونه آموزش در کره جنوبی، مطالب این مقاله را تشکیل می دهد.
تعریف ارگونومی، اطلاعات مورد نیاز در ارگونومی، بررسی عوامل انسانی، عوامل فیزیولوژیکی و روانی، و عوامل اجتماعی مطالبی است که در این مقاله مورد بررسی قرار گرفته است.