پرتال جامع علوم انسانی
پژوهشگاه علوم انسانی

بررسی عملکرد نظام غذایی و محاسبه رفاه وابسته به غذای مصرف کنندگان

نویسندگان: بهاءالدین نجفی عباس عبدشاهی
منبع: توسعه و بهره وری تابستان 1385 شماره 1
حوزه‌های تخصصی:
  • حوزه‌های تخصصی اقتصاد اقتصاد بخشی،اقتصاد صنعتی،کشاورزی،انرژی،منابع طبیعی،محیط زیست اقتصاد کشاورزی سیاست گذاری،سیاست های غذایی
دریافت مقاله   تعداد دانلود  :  ۶۸۷

آرشیو

آرشیو شماره‌ها:
۵

سال ۱۳۸۶ (۳)

  • -توسعه و بهره وری پاییز 1386 شماره 6
  • -توسعه و بهره وری تابستان 1386 شماره 5
  • -توسعه و بهره وری بهار 1386 شماره 3 و 4

سال ۱۳۸۵ (۲)

  • -توسعه و بهره وری تابستان 1385 شماره 1
  • -توسعه و بهره وری پاییز 1385 شماره 2

چکیده

تبلیغات

تربیت مربی فلسفه برای کودکان و نوجوانان (مرحله مقدماتی)
پژوهشگاه در شبکه‌های اجتماعی
مهارت های گفتگویی بزرگسال با کودک (والد با فرزند)
آشنایی با نرم افزار تحلیل داده های کیفی مکس کیو دی اِی MAXQDA
تربیت مربی فلسفه برای کودکان و نوجوانان (مرحله مقدماتی)
روش شناسی نقد نظریه
ناتوانی‌های یادگیری
روش – نظریه تاریخ مفهوم؛ بررسی مفهوم «مردم» در تاریخ ایران
شیوه‌های نظری و کاربردی مداخله والدین در استفاده فرزندان از فضای مجازی
گام‌های نخست در تدوین و آماده‌سازی مقالات علمی گام اول: آموزش نکات کلیدی که قبل از تدوین هر مقاله علمی باید بدانید
چه نوع فلسفه، چرا و چگونه باید در مدارس ابتدایی وارد شود؟ بازخوانی کتاب فلسفه در کلاس درس
روش شناسی نقد متد نقد کتاب
© کلیه حقوق متعلق به پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی می‌باشد.
توسعه و طراحی: A.C.A CO