پرتال جامع علوم انسانی
پژوهشگاه علوم انسانی

انقلاب سبز و نیازهای غذائی

نویسندگان: پاتریس دوبر م میرزایی
منبع: پژوهشکده سال دوم زمستان 1357 شماره 4
حوزه‌های تخصصی:
  • حوزه‌های تخصصی اقتصاد اقتصاد بخشی،اقتصاد صنعتی،کشاورزی،انرژی،منابع طبیعی،محیط زیست اقتصاد انرژی انرژی برق ابداعات تکنولوژیکی،تحقیق و توسعه
دریافت مقاله   تعداد دانلود  :  ۹۳۱

آرشیو

آرشیو شماره‌ها:
۶

سال ۱۳۵۹ (۱)

  • -پژوهشکده سال چهارم بهار و تابستان 1359 شماره 1 و 2

سال ۱۳۵۸ (۱)

  • -پژوهشکده سال سوم پاییز و زمستان 1358 شماره 3 و 4

سال ۱۳۵۷ (۴)

  • -پژوهشکده سال دوم بهار 1357 شماره 1
  • -پژوهشکده سال دوم زمستان 1357 شماره 4
  • -پژوهشکده سال دوم پاییز 1357 شماره 3
  • -پژوهشکده سال دوم تابستان 1357 شماره 2

چکیده

تبلیغات

چه نوع فلسفه، چرا و چگونه باید در مدارس ابتدایی وارد شود؟ بازخوانی کتاب فلسفه در کلاس درس
روش – نظریه تاریخ مفهوم؛ بررسی مفهوم «مردم» در تاریخ ایران
آشنایی با نرم افزار تحلیل داده های کیفی مکس کیو دی اِی MAXQDA
تربیت مربی فلسفه برای کودکان و نوجوانان (مرحله مقدماتی)
شیوه‌های نظری و کاربردی مداخله والدین در استفاده فرزندان از فضای مجازی
پژوهشگاه در شبکه‌های اجتماعی
مهارت های گفتگویی بزرگسال با کودک (والد با فرزند)
© کلیه حقوق متعلق به پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی می‌باشد.
توسعه و طراحی: A.C.A CO