پرتال جامع علوم انسانی
پژوهشگاه علوم انسانی

انقلاب سبز و نیازهای غذائی

نویسندگان: پاتریس دوبر م میرزایی
منبع: پژوهشکده سال دوم زمستان 1357 شماره 4
حوزه‌های تخصصی:
  • حوزه‌های تخصصی اقتصاد اقتصاد بخشی،اقتصاد صنعتی،کشاورزی،انرژی،منابع طبیعی،محیط زیست اقتصاد انرژی انرژی برق ابداعات تکنولوژیکی،تحقیق و توسعه
دریافت مقاله   تعداد دانلود  :  ۹۵۹

آرشیو

آرشیو شماره‌ها:
۶

سال ۱۳۵۹ (۱)

  • -پژوهشکده سال چهارم بهار و تابستان 1359 شماره 1 و 2

سال ۱۳۵۸ (۱)

  • -پژوهشکده سال سوم پاییز و زمستان 1358 شماره 3 و 4

سال ۱۳۵۷ (۴)

  • -پژوهشکده سال دوم بهار 1357 شماره 1
  • -پژوهشکده سال دوم زمستان 1357 شماره 4
  • -پژوهشکده سال دوم پاییز 1357 شماره 3
  • -پژوهشکده سال دوم تابستان 1357 شماره 2

چکیده

تبلیغات

چه نوع فلسفه، چرا و چگونه باید در مدارس ابتدایی وارد شود؟ بازخوانی کتاب فلسفه در کلاس درس
ناتوانی‌های یادگیری
تربیت مربی فلسفه برای کودکان و نوجوانان (مرحله مقدماتی)
شیوه‌های نظری و کاربردی مداخله والدین در استفاده فرزندان از فضای مجازی
مهارت های گفتگویی بزرگسال با کودک (والد با فرزند)
آشنایی با نرم افزار تحلیل داده های کیفی مکس کیو دی اِی MAXQDA
روش شناسی نقد نظریه
گام‌های نخست در تدوین و آماده‌سازی مقالات علمی گام اول: آموزش نکات کلیدی که قبل از تدوین هر مقاله علمی باید بدانید
روش شناسی نقد متد نقد کتاب
تربیت مربی فلسفه برای کودکان و نوجوانان (مرحله مقدماتی)
روش – نظریه تاریخ مفهوم؛ بررسی مفهوم «مردم» در تاریخ ایران
پژوهشگاه در شبکه‌های اجتماعی
© کلیه حقوق متعلق به پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی می‌باشد.
توسعه و طراحی: A.C.A CO