پرتال جامع علوم انسانی
پژوهشگاه علوم انسانی

مدیریت حرفه ای در رستوران داری

نویسندگان: الهام جوادی
منبع: مرزهای نو سال سوم مرداد 1389 شماره 21
حوزه‌های تخصصی:
  • حوزه‌های تخصصی مدیریت مدیریت بازرگانی مدیریت اجرایی مسایل جاری مدیران
دریافت مقاله

آرشیو

آرشیو شماره‌ها:
۵

سال ۱۳۸۹ (۵)

  • -مرزهای نو سال سوم مهر و آبان 1389 شماره 23 و 24
  • -مرزهای نو سال سوم شهریور 1389 شماره 22
  • -مرزهای نو سال سوم مرداد 1389 شماره 21
  • -مرزهای نو سال سوم تیر 1389 شماره 20
  • -مرزهای نو سال سوم فروردین و اردیبهشت 1389 شماره 17 و 18

چکیده

تبلیغات

ناتوانی‌های یادگیری
روش – نظریه تاریخ مفهوم؛ بررسی مفهوم «مردم» در تاریخ ایران
گام‌های نخست در تدوین و آماده‌سازی مقالات علمی گام اول: آموزش نکات کلیدی که قبل از تدوین هر مقاله علمی باید بدانید
پژوهشگاه در شبکه‌های اجتماعی
آشنایی با نرم افزار تحلیل داده های کیفی مکس کیو دی اِی MAXQDA
روش شناسی نقد متد نقد کتاب
تربیت مربی فلسفه برای کودکان و نوجوانان (مرحله مقدماتی)
شیوه‌های نظری و کاربردی مداخله والدین در استفاده فرزندان از فضای مجازی
روش شناسی نقد نظریه
تربیت مربی فلسفه برای کودکان و نوجوانان (مرحله مقدماتی)
مهارت های گفتگویی بزرگسال با کودک (والد با فرزند)
چه نوع فلسفه، چرا و چگونه باید در مدارس ابتدایی وارد شود؟ بازخوانی کتاب فلسفه در کلاس درس
© کلیه حقوق متعلق به پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی می‌باشد.
توسعه و طراحی: A.C.A CO