TY - JOUR T1 - اثر تعاملی تمرین هوازی و مصرف عصاره آبی کلاله زعفران بر میزان مالون دی آلدئید و سیستم آنتی اکسیدانی قلب و ناحیه پیش حرکتی کورتکس مغز موش های صحرایی نر جوان پس از یک جلسه فعالیت حاد وامانده ساز JF - فیزیولوژی ورزشی Y1 - 1394, LA - FA LK - ensani.ir VL - 1394, IS - 25 UR - http://ensani.ir/fa/article/340656 SP - EP - ID - 340656 AU - امیر خسروی AU - بهمن میرزایی AU - جواد مهربانی AU - بهرام رسولیان KW - زعفران KW - فعالیت وامانده ساز KW - مالون دی آلدئید KW - آنتی اکسیدان ER -